Jedni zaczynają od zupy a my od deseru :)
Już 1 czerwca na wrocławskim Rynku możemy delektować się najlepszymi europejskimi deserami w wykonaniu Agnieszki Hajbury-Michałowskiej i Sandry Pipiek. Dla każdego coś wybitnego :)
UNIA NA DESER
Agnieszka Hajbura-Michałowska
Panna cotta z musem z truskawek (alergeny: 3, 6, 7)
Szarlotka (alergeny: 1, 3, 7)
Baklawa (alergeny: 1, 3, 5, 6, 8, 11)
Tiramisu (alergeny: 1, 3, 7, 9, 10)
Rogaliki migdałowe (alergeny: 1, 3, 5, 7, 8)
Ciasto miodowe Marlenka (alergeny: 1, 3, 5, 6, 7, 8, 11)
Sandra Pipiek
Minipavlova z owocami, kremem z wanilią, musem truskawkowym lub czekoladą (alergeny: 3, 7)
Tartaletki na kruchym cieście z czekoladą, kremem lemon curd i owocami sezonowymi(alergeny: 1, 3, 7, 12)
Serniczki cytrynowo-limonkowe na spodzie brownie z owocami sezonowymi (alergeny: 1, 3, 7, 12)
Petit four w kruchej babeczce z musem czekoladowym, makaronikiem francuskim z masłem orzechowym i popcornem (alergeny: 1, 3, 8, 5, 12)
Lizaki z czekoladowego ciasta z nutellą i orzeszkami, w ciemnej i białej czekoladzie (alergeny: 1, 3, 8, 7, 12)
Fot. Smaki Wrocławia