Jedni zaczynają od zupy a my od deseru :)

Już 1 czerwca na wrocławskim Rynku możemy delektować się najlepszymi europejskimi deserami w wykonaniu Agnieszki Hajbury-Michałowskiej  i Sandry Pipiek.  Dla każdego coś wybitnego :)

UNIA NA DESER

Agnieszka Hajbura-Michałowska

Panna cotta z musem z truskawek (alergeny: 3, 6, 7)

Szarlotka (alergeny: 1, 3, 7)

Baklawa (alergeny: 1, 3, 5, 6, 8, 11)

Tiramisu (alergeny: 1, 3, 7, 9, 10)

Rogaliki migdałowe (alergeny: 1, 3, 5, 7, 8)

Ciasto miodowe Marlenka (alergeny: 1, 3, 5, 6, 7, 8, 11)

Sandra Pipiek

Minipavlova z owocami, kremem z wanilią, musem truskawkowym lub czekoladą (alergeny: 3, 7)

Tartaletki na kruchym cieście z czekoladą, kremem lemon curd i owocami sezonowymi(alergeny: 1, 3, 7, 12)

Serniczki cytrynowo-limonkowe na spodzie brownie z owocami sezonowymi (alergeny: 1, 3, 7, 12)

Petit four w kruchej babeczce z musem czekoladowym, makaronikiem francuskim z masłem orzechowym i popcornem (alergeny: 1, 3, 8, 5, 12)

Lizaki z czekoladowego ciasta z nutellą i orzeszkami, w ciemnej i białej czekoladzie (alergeny: 1, 3, 8, 7, 12)

Fot. Smaki Wrocławia

Scroll to Top